Wij vertegenwoordigen en beschermen uw artwork 

Orange Licensing behartigt de belangen van artiesten door hun copyright te bewaken en een actief merchendisingsbeleid te voeren.

Wat betekent dit concreet voor u als kunstenaar?

Strategie en branding

Wij bouwen mee aan uw merk en overleggen regelmatig over de strategie, de doelstellingen en de illustraties die u in dit licht het beste kunt maken. 

Netwerk

We brengen uw illustraties onder de aandacht van een breed publiek. Ook verschijnt uw licentie op onze website, sociale media kanalen en in de nieuwsbrief. 

Sales

We werken commercieel sterke concepten uit met uw illustraties voor diverse producten. Hiermee benaderen wij in uw naam bestaande en nieuwe relaties.

Internationale kansen

Naast het benaderen van producenten in Nederland, richten wij onze pijlen ook op het buitenland voor u.

Contracten en royalties

Wij regelen voor u alle contracten, royalty administratie en facturering met een regelmatige en heldere rapportage voor u.

Bescherming

Wij beschermen uw merk en uw naam tegen onrechtmatig gebruik en treden op wanneer de wet en afspraken niet worden nageleefd.

De kracht van Orange Licensing 

Orange Licensing vertegentwoordigt niet één maar meerdere kunstenaars. Dit heeft grote synergievoordelen. Het contact voor de ene licentie is immers vaak ook gunstig voor de andere. Zo streven wij naar een maximaal (royalty)rendement voor onze illustratoren.

maatwerk

Hoewel we meerdere kunstenaars vertegenwoordigen, weten we goed dat iedere artiest een eigen doelgroep heeft en een specifieke aanpak aanpak verdient. Orange Licensing levert hierin maatwerk.

harmonie

Wij houden bij het vertegenwoordigen van onze kunstenaars steeds in de gaten dat deze gezamenlijke aanpak niet conflicterend of elkaar beconcurrerend zou zijn.

Benieuwd naar een samenwerking?

Wilt u als Nederlandse kunstenaar ook door Orange Licensing vertegenwoordigd worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon

+31 (0)85 27 33 662

Of vul hieronder je contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.