Loading...

Over Orange Licensing

Over Orange Licensing2018-05-28T08:21:41+00:00

Onze Aanpak

‘Bringing Artwork to Life!’ is onze pay-off. Onze visie is om de wereld stukje voor stukje meer oranje te kleuren door mooie producten nog mooier te maken met kunst van Nederlandse artiesten.

Heeft u een bedrijf en wilt u graag een mooie opdruk op uw product? Of bent u een kunstenaar en wilt u graag uw artwork op mooie producten zien verschijnen? Bij Orange Licensing helpen we u graag verder. We kijken met alle partijen hoe we tot een succesvolle samenwerking kunnen komen. Daarin zijn kwaliteit en exclusiviteit belangrijke speerpunten.

Nederlandse kunstenaars produceren zoveel mooi werk en daarom verdienen ze het absoluut om in Nederland, maar ook daarbuiten, goed vertegenwoordigd te worden. Met veel enthousiasme gaan we de hele wereld laten meegenieten van het werk van onze “Hollandse meesters”.

Ons Team

Wat uw behoefte ook is op het gebied van licensing, ons team is in alle facetten van het vak goed uitgerust. Ruime ervaring in licensing, branding en een commerciële mindset vindt u binnen de muren van ons kantoor. Maar bovenal zijn wij erop gebrand, in samenwerking met producenten en kunstenaars, mooie producten te maken.

Marga van de Belt - Orange licensing

Marga van de Belt

Na haar studie Nederlands aan de Rijksuniversiteit Utrecht is Marga werkzaam geweest als redacteur, uitgever en agent bij diverse bedrijven. Sinds 1 januari 2014 heeft Marga de dagelijkse leiding bij Orange Licensing B.V. en is zij verantwoordelijk voor sales en acquisitie van de licenties.

Nicolette Knobbe - Orange licensing

Nicolette Knobbe

De combinatie van marketing en economie is de rode draad in het werkzame leven van Nicolette. De verantwoordelijkheid voor de financiële zaken die bij Orange Licensing onder haar beheer vallen én het ondernemen sluiten aan bij haar jarenlange directie-ervaring bij Comello BV en ABN AMRO.

Yvonne Warmerdam - Orange licensing

Yvonne Warmerdam

Na haar opleiding European Studies aan de Haagse Hogeschool werkte Yvonne als marketing- & communicatiemedewerker bij verschillende bedrijven. In 2010 studeerde ze af aan de Artemis Academie, waar ze onder andere leerde om trendprognoses visueel te vertalen naar vernieuwende productconcepten. In het Orange team richt zij zich op het visueel uitwerken van ideeën en het ontwikkelen van concepten.

Orange Licensing

Lisette Rexwinkel

Lisette is de nieuwste aanwinst in het Orange-team. Na het afronden van haar vertaalopleiding bij Hogeschool West-Nederland, is Lisette bij Orange Licensing werkzaam als assistent-accountmanager buitenlandse contacten. Daarnaast ondersteunt zij de afdeling facturatie en royalty-administratie.

Bewaren