Loading...

Orange Design – Studio Onszelf

Orange Design – Studio Onszelf2018-05-28T14:44:10+00:00

Project Description

Astrid Nieuwenburg en Claudia Drübe zijn de oprichters van Studio Onszelf Amsterdam. Met groot succes in binnen- en buitenland maakt dit creatieve Nederlandse ontwerpersduo uitgebreide behangcollecties (waaronder Smile, Fabulous , Enjoy, Sweet, Loft, Stars en Little), gordijnstoffen, posters, mokken en tafelzeil. Het merk Studio Onszelf is verkrijgbaar in meer dan 700 winkels!

De twee dames hebben een geheel eigen stijl. “Wij maken onze ontwerpen puur op gevoel, met heel veel liefde en een glimlach, echt vanuit ‘Onszelf’. Hiermee willen wij anderen inspireren om ook dicht bij zichzelf te blijven”, aldus Astrid en Claudia.

Het artwork van Studio Onszelf is verrassend, stoer en speels, ‘Dutch Design’ met een glimlach. De kracht zit hem in de combinatie van urban en hippe designs met teksten met een knipoog ;-).

In onze ‘Inspiratie-Brochure’ geven wij een impressie van slechts enkele mogelijkheden met het artwork van Studio Onszelf Amsterdam. Spreken de unieke dessins u aan en ziet u mogelijkheden om uw producten nog mooier te maken met het artwork van Studio Onszelf? Wij denken graag met u mee!

KLIK HIER voor onze brochure

Portfolio